Maisy Baas

Mijn naam is Maisy Baas en het gezicht achter BAAS. Media & Design. Al jaren heb ik een voorliefde voor foto en video. Al toen ik tien jaar was kocht ik, van mijn eigen spaargeld, een fotocamera. Een blauwe Olympus om precies te zijn. De camera was mijn trots en ging overal mee naartoe. 

Op mijn veertiende ging ik een stap verder en kocht ik mijn eerste actioncam. Vooral om mijn vakanties te filmen. Hier maakte ik vervolgens een aftermovie van, elke vakantie leerde ik weer bij. De echte basis is gelegd toen ik voor mijn zestiende verjaardag mijn eerste “grote” camera kreeg, een Nikon. 

Na mijn studie Media & Communicatie en een stage als videomaker bij &C (mediabedrijf van Chantal Janzen) wist ik het zeker. Dit werd mijn toekomst. En nu, alweer een paar jaar later, sta ik hier, met diploma, KvK-nummer en nieuwe opdrachtgevers. Nog elke dag ben ik blij met dit werk en de deuren die voor me open gaan.

Waarom

Baas Media & Design?

BAAS. Media & Design staat voor enthousiasme, flexibiliteit en aanpakken. Ik houd van korte lijnen en duidelijke communicatie. Dit werkt het prettigst voor jou én voor mij. 

Ik neem graag werk voor je uit handen, ik ben er voor jou. Of het nu gaat om het creatieve proces vooraf, het maken van het beeldmateriaal of het verzorgen van een professionele montage. Samen komen we tot het beste resultaat. Formeel of informeel, speels of geregisseerd, alles is mogelijk!

Ze is enorm toegewijd en snel. Daarnaast heeft ze oog voor detail en kan ze snel een briefing doorvertalen naar beeld en edit. Samenwerken met haar betekent; ontlast worden in je project en je hebt met haar er echt een (tijdelijke) collega bij.

Carin Plat

&C / Cotton Club

Samenwerken?

Neem contact op